Salaneuloksen muistikirja

Uusia käsityöideoita putkahtaa mieleeni jatkuvasti. Se ei katso aikaa tai paikkaa. Aikaa ideoiden toteuttamiseen tuntuu vain olevan niin vähän ja vanhat ajatukset unohtuvat helposti uusien pyrkiessä mieleeni. Niinpä otin käyttööni muistikirjan ja aloin kirjoittaa muistiin ideoita ennen kuin ne unohtuvat. Muistikirja täyttyy vauhdilla ja toteutan töitä inspiraation mukaan, silloin kun se arjen aikatauluihin sopii. Tässä blogissa kerron pääasiassa kuvin, miten muistikirjan käsityöideoiden toteuttaminen etenee. Saavutanko muistikirjan lopun, ennen kuin alan täyttää uutta kirjaa?

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulu käsillä

Joululahjaglögi/viinipullot puen villanuttuun pahvilaatikon sijasta. Tätä lahjakäärettä lahjansaaja voi käyttää vaikka sisustuselementtinä joulun jälkeenkin tai ottaa esille jälleen vuoden päästä.


Pellavanarukranssi päätyy myöskin lahjapakettiin. Se ei ole vain joulukoriste, sillä sitä voi täydentää erilaisilla vaihdettavilla yksityiskohdilla vaikka vuodenajan mukaan.


Talvi on pimeää aikaa ja haluan tuoda kotiini lyhdyillä valoa ja lämmintä tunnelmaa. Vauvanruokapurkit tulevat hyvään uusiokäyttöön, kun teen niille pellavanarusta pussukat ja ripustan lyhdyt verannalle. Jokunen saattaa päätyä lahjaksikin...


Tuikkunutut muuttavat juomalasit lyhdyiksi. Rohdinpellavasta on helppo virkata nuttuja ja tuunata ne sitten eri tavoin. Näihin lyhtyihin laiton koristeeksi kulkusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti